Daruzás és bérbeadási áraink

Felemelünk mindent.

I. Az ár képzése autódaruval történő munkavégzés esetén:

 1. Az autódaru telephelyről való elindulása már a Megrendelő fél kérésére, illetve a megrendelt szolgáltatás elvégzése érdekében történik. A vonulás a megrendelt szolgáltatás elvégzése érdekében történik. A vonulás időtartama alatt a megrendelt szolgáltatás visszamondása, a szolgáltatásnyújtás lemondása esetén a felmerült vonulási díjat ki kell fizetnie a Megbízónak.
 2. Az autódaruk vonulási díja Forint/KM egységben van meghatározva, amely darutípusonként ( össztömeg és méret függvénye ) , illetve hatályos rendelettől függően változik.
 3. A vonulási díj összesen a kért munkahelyszín és a KANIZSAKRAN Kft. telephelye között oda és vissza megtett km összege, plusz a munkahelyen felmerült, illetve más munkahelyre történő vonulás km mennyisége szorozva az adott autódaru típus km egységdíjával.
 4. A meghatározott vonulási díj az útvonal engedély díját már tartalmazza.
 5. Az autódaru üzemórája a munkahelyszínre való megérkezést, illetve a Megrendelő félnél történő jelentkezést követően számítandó. Esetleges várakozás, vagy egyéb munkafolyamatot akadályozó tényező esetén, mindegy, hogy az a Megrendelő vagy 3-ik fél által okozott akadályoztatás, üzemórának számít, kiszámlázásra kerül a Megrendelőnek.
 6. A darutípusonként meghatározott minimális üzemóraszám díja minden esetben kiszámlázásra került, ha az autódaru kiért a kért munkahelyszínre és a Megrendelő megbízott emberénél jelentkezett.
 7. A minimális kiszámlázott díj: 3 munkaóra (ami tartalmaz 1 óra daruzást, és a fel- / levonulás költségét Nagykanizsa határain belül).
 8. Az autódaru üzemidejébe tartoznak a következő, munkavégzéshez szükséges és munkavégzés közben történő műveletek:
  1. Kötélátfűzés ( Emelendő tömeg függvényében előírt kötélág száma )
  2. Segédgém kiszerelés (Gémhossz szükséges beállítása az adott magassághoz )
  3. Kitalpalás, alátét fa elhelyezése ( Biztonságos munkavégzés érdekében tökéletes stabilitás és központi pozíció megteremtése )
  4. Műtárgy tartása ( szerelés, rögzítés ideje alatt )
  5. Szerelési munka alatt a daru várakoztatása, készenlétbe helyezése
  6. Várakozás ( Szállító jármű késése miatt illetve egyéb tényezők miatt )
 9. Megrendelő vagy költségviselő felé kiszámlázott összeg a fent leírtak alapján kialakult vonulási díj és üzemóradíj összege plusz az ÁFA. Az áfa megfizetése alól kivétel az építési engedélyköteles munkavégzésen történt szolgáltatásnyújtás, melyről a Megrendelő előre a munka megkezdése előtt írásban, külön nyilatkozatban kijelentette a Kft-nek, hogy a szolgáltatás értékének ÁFA hányadát ő fizeti meg az államnak.

Tadano FAUN ATF 30-2L autódaru

Tadano FAUN ATF 45-3 autódaru

Tadano FAUN ATF 60-3 autódaru

II. Az ár képzése teherautó bérbeadásánál:

 1. A gép díja óra és/vagy kilométer költség alapján kerül meghatározásra,a megrendelővel írásban vagy telefonon egyeztett adatok alapján.

III. Az ár képzése eszköz bérbeadásánál:

 1. Napidíjas rendszerben történik,a pontos összegekről, kérem érdeklődjön telefonon.
 2. Minimális bérlési időtartam 1nap.
 3. Amennyiben az átadástól időpontjától az eszköz visszakerüléséig eltelt idő meghaladja a 24órát, akkor 2 nap bérleti díja kerül kiszámlázásra.